Logga in på Dagens Nyheter

Här kan du som DN-kund logga in för obegränsad läsning av DN.se och e-DN.

Med ett gratiskonto kan du följa skribenter och ämnen samt spara artiklar.

Leonels guldkorn

Youtube-kungarna av socialt pinsamma situationer [Video]

Videos med så kallade socially awkward situationer har blivit populära på Youtube. Den hetaste humorgruppen inom området heter LAHFW (Losing All Hope Was Freedom) och varje måndag lägger de upp en ny lika pinsam som rolig video.

Gruppen är baserad i Utah, USA och utsätter intet ont anande studenter på delstatens universitet för klassiskt jobbiga situationer som till exempel dörrupphållning för folk som är alldeles för långt borta (upplagd i dag).

De mest populära lades upp på gruppens Youtube-kanal i slutet av mars och i början av april och har fått flera hundratusen visningar. De handlar om high-fives till fel person samt misslyckade uppraggningar av tjejer. Se haverierna nedan.