Logga in på Dagens Nyheter

Här kan du som DN-kund logga in för obegränsad läsning av DN.se och e-DN.

Med ett gratiskonto kan du följa skribenter och ämnen samt spara artiklar.

Kultur

Sean Spicer om Melissa McCarthys imitation i ”Saturday night live”: ”Jag sover redan när det sänds”

Sean Spicer.
Sean Spicer.

Sean Spicer har ingen större lust att prata om den imitation av honom som Melissa McCarthy gör i ”Saturday night live”. Han ser den inte ens – han sover.

Under påskhelgen som gick var komikern och skådespelaren Melissa McCarthy med i ”Saturday night live”, utklädd till Vita husets talesperson Sean Spicer utklädd till påskhare.

Läs mer: Melissa McCarthy spelar Sean Spicer i påskharedräkt

Den verklige Sean Spicer tjänstgjorde som påskhare på Vita husets sedvanliga påskfirande under Bush-åren. Vid årets festligheter fick han dock närvara som sig själv, och CNN:s reporter passade på att fråga om han hade sett imitationen av honom i satirprogrammet.

”Jag sover redan djupt när det sänds”, svarade Sean Spicer – till synes omedveten om internets oändliga möjligheter att se vad som helst, när som helst.


”Jag går och lägger mig, går upp, går i kyrkan nästa dag och blickar framåt”, konstaterade Vita husets talesperson vid tillfället.

CNN-reportern erkände att det händer att det skämtas även om honom, varpå Sean Spicer svarade med ett gapskratt och en kärnfull mening: ”Du kanske förtjänar det.”