Sök recept

Fler alternativ
paskmatpuff
Foto:Beatrice Lundborg

Rysk äggsallad. Ägg är ett självklart inslag i påsk - bra att variera.

Eggnog. En kall variant på eggtoddy som blir en god efterrätt. 2  1 tweets  1 rekommendationer  0 rekommendationer

Brique à l’oeuf. Tunisiska äggpaket smakar bra som förrätt. 2  0 tweets  2 rekommendationer  0 rekommendationer

olpuff
Foto:Alamy

En får högsta betyg. Öl är en given dryck till påskbordet - DN:s experter har testat årets utbud. 2  0 tweets  2 rekommendationer  0 rekommendationer

Pyssla egna marspianfigurer. Konditorn Mia Öhrn lär dig hur. 17  0 tweets  17 rekommendationer  0 rekommendationer

Så tillagar du påsklammet. Experten ger svar på frågorna. 1  1 tweets  0 rekommendationer  0 rekommendationer

Ägg är vanligt i köket, men också i historien, kulturen och religionen. Vad vet du? Ett dussin frågor. 23  3 tweets  20 rekommendationer  0 rekommendationer

aggpuffigen
Foto:Matthias Schrader/AP
Annons:
marsipanpuff
Foto:Fredrik Funck

Konditorn Mia Örhn lär dig hur, steg för steg. Bra pyssel till påsk. 17  0 tweets  17 rekommendationer  0 rekommendationer

skalpuff
Foto:Fredrik Sandberg/TT

premium Tre vita viner och tre röda under hundralappen. Dessutom tre öl. Sanna Blomquist har testat.

Sugen på nytt matrecept? Sök efter ett i DN:s receptsamling.

matpuffen
Foto:Ulrika Ekblom

Äppelkaka. Smör är en viktig ingrediens i mycket och enkelt att göra själv. 3  0 tweets  3 rekommendationer  0 rekommendationer

Misosmör. Miso går att använda till mycket mer än soppa.

Brödet med eget smör. Traditionellt mörkt bröd på bästa sätt.

Råbiffen är en klassiker som kan varieras i oändlighet. Jens Linder guidar dig rätt. Recept. 26  1 tweets  24 rekommendationer  1 rekommendationer

Att tänka på. Fem tips för råbiffen.

rabiffpuff
Foto:Eva Tedesjö

Rödvinssås. Inte så svårt att laga som man kan tro. 2  0 tweets  1 rekommendationer  1 rekommendationer

Dubbelfriterade pommes frites. Gör dina egen potatis till. 1  0 tweets  0 rekommendationer  1 rekommendationer

greenkitchenpuff
Foto:Johanna Frenkel

Siciliansk parmigiana di zucchine. Istället för lasagneplattor – zucchini. 37  0 tweets  37 rekommendationer  0 rekommendationer

Zucchinispagetti. Med marinerad svamp och god dressing. 3  0 tweets  3 rekommendationer  0 rekommendationer

Chokladbrownie. Dubbla lager choklad och smak av hallon. 4  0 tweets  4 rekommendationer  0 rekommendationer

Annons:
Tumble144NY
Foto:DN

Läs vinchatten. Vilka viner passar att lagra? Vilka lagringsförhållanden är ultimata? DN:s dryckesexpert Alf Tumble svarade läsarna.

premium DN:s Dryckesskribent Alf Tumble. Minnesvärda vinögonblick och mogna buteljer. 1  0 tweets  1 rekommendationer  0 rekommendationer

VinNY144
Foto:F. Funck
OxkokPUFF500
Foto:Ann–Sofi Rosenkvist

Ständigt nya varianter att utforska. Fyra långkok från hela världen. 3  0 tweets  3 rekommendationer  0 rekommendationer

Foul – egyptisk bönröra. Nationalrätten kan ätas till frukost. 26  0 tweets  26 rekommendationer  0 rekommendationer

Mild kycklingfrikassé Med granatäpple och citron.

Pickled pork. För matnördar som älskar pulled pork. 1  0 tweets  1 rekommendationer  0 rekommendationer

semlor500
Foto:Bertil Ericson/TT

För dig som inte har lust att gå till konditoriet. Recept på semlor. 21  2 tweets  11 rekommendationer  8 rekommendationer

Liten går före stor. Allt fler väljer att köpa ”krympta” semlor. 156  5 tweets  151 rekommendationer  0 rekommendationer

Hur många semlor tänker du äta i dag?

Annons: