Logga in på Dagens Nyheter

Här kan du som DN-kund logga in för obegränsad läsning av DN.se, e-DN och DN.Prio.

Med ett gratiskonto kan du följa skribenter och ämnen samt bokmärka artiklar.

Hej !
Mitt DN Ämnen jag följer Sparade artiklar Kundservice Logga ut
Recept

Kenneths coleslaw

Det är här är ett lättlagat recept som ger en fin och mild slaw. Den som så önskar kan experimentera med att sätta till lite senap, kumminfrön, dillfrön, persilja eller vad man vill. Men det är en poäng att den är krämig och snäll.
Ingredienser. Kenneths coleslaw

Portioner: 8–10 småportioner

½ kg vitkål
2 stora morötter
2 msk strösocker
2 tsk salt
nymald svartpeppar
½ dl äppelvinäger
1 dl majonnäs
1 dl gräddfil

1. Riv kål och morötter fint (eller skär dem i väldigt små tärningar). Strö över socker och salt. Rör om, låt dra en halvtimme.