Kenneths coleslaw

Publicerad 2012-05-26 12:00

  • Skriv ut
  • Öka textstorlekMinska textstorlek
  • Rätta artikeln

Ingredienser

Portioner: 8–10 småportioner

Tid: 1,5 timme

½ kg vitkål
2 stora morötter
2 msk strösocker
2 tsk salt
nymald svartpeppar
½ dl äppelvinäger
1 dl majonnäs
1 dl gräddfil

Det är här är ett lättlagat recept som ger en fin och mild slaw. Den som så önskar kan experimentera med att sätta till lite senap, kumminfrön, dillfrön, persilja eller vad man vill. Men det är en poäng att den är krämig och snäll.

Det är här är ett lättlagat recept som ger en fin och mild slaw. Den som så önskar kan experimentera med att sätta till lite senap, kumminfrön, dillfrön, persilja eller vad man vill. Men det är en poäng att den är krämig och snäll.

1. Riv kål och morötter fint (eller skär dem i väldigt små tärningar). Strö över socker och salt. Rör om, låt dra en halvtimme.

Tipsa via e-post
(Vad ar Twingly?)

Visar 1-10 (av totalt 1).

Mer från förstasidan

Bostadsrättspriserna på Manhattan närmar sig rekordnivåer. Fortsätter stiga.

Manhattan-144
Foto:AP
koppar500
Foto:Joakim Roos

Kostar hundratals miljoner. Trafikverket tar krafttag mot kopparstölder.

Aktivera, logga in, läs! Du får tidningen digitalt i stället för i brevlådan. 33  15 tweets  17 rekommendationer  1 rekommendationer

Annons: