Pepparstek

  • Skriv ut
  • Öka textstorlekMinska textstorlek
  • Rätta artikeln

Läsarreaktioner

Ingredienser

Portioner: 2

2 biffar eller tjocka skivor av oxfilé
1 tsk svartpeppar
1 tsk vitpeppar
salt
ev 1 msk konjak
1 1/2 dl mellangrädde

Krossa pepparn grovt och klappa in på bägge sidor av köttet. Salta lätt.

Hetta upp smör i en panna och stek köttet efter smak.

Annons:

Häll på grädde och låt den koka ihop lite.

Smaka eventuellt av med en skvätt konjak och salt.

Servera med exempelvis bakad potatis.

Andra har läst

Digital prenumeration

Mer från förstasidan

EskBorg2
Foto:TT/DN

 Johan Esk: Nio av de tio som bildade juryn på DN hade samma namn. 10  4 tweets  6 rekommendationer  0 rekommendationer

 Hela listan. De 150 främsta svenska idrottarna. 1748  78 tweets  1667 rekommendationer  3 rekommendationer

 Tommy Engstrand om DN:s val: Oh ja, klart han är Sveriges bästa!

 Allvarligaste nätfelet på år. Obama har varnat för svar på cyberattacker. 14  2 tweets  12 rekommendationer  0 rekommendationer

Annons:
DNsFyrverkeri500
Foto: Thomas Karlsson

 DN firar 150 år. Här är det stora jubileumsfyrverkeriet över Stockholm. 100  0 tweets  100 rekommendationer  0 rekommendationer

Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Spara 498 kr!

 Läs DN digitalt – var, när och hur du vill.
Annons:
Annons:
Annons:
Annons: