Mitt DN
logo-woman
välkommen
Vill du göra adressändring, göra uppehåll eller anmäla utebliven tidning?
Mina bokmärken
Skribenter jag följer
Mina bokmärken
Det är lite ensamt här inne

Klicka på bokmärkessymbolen vid artikeln för att spara i denna lista

Ta bort markerade
Avbryt
Vill du ta bort markerade bokmärken?
Avbryt

Pepparstek

Bokmärk artikel
  • Skriv ut
  • Öka textstorlekMinska textstorlek
  • Rätta artikeln

Läsarreaktioner

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Ingredienser

Portioner: 2

2 biffar eller tjocka skivor av oxfilé
1 tsk svartpeppar
1 tsk vitpeppar
salt
ev 1 msk konjak
1 1/2 dl mellangrädde

Krossa pepparn grovt och klappa in på bägge sidor av köttet. Salta lätt.

Hetta upp smör i en panna och stek köttet efter smak.

Annons:

Häll på grädde och låt den koka ihop lite.

Smaka eventuellt av med en skvätt konjak och salt.

Servera med exempelvis bakad potatis.

Andra har läst

Digital prenumeration

Mer från förstasidan

 Inför rätta. Kvinnlig kund i Östergötland kan ha lurats på 14 miljoner.

En flygvärdinna öppnade en flaska mousserande vin ombord på planet på väg till Turkiet...  Läs mer. 30  3 tweets  27 rekommendationer  0 rekommendationer

easyjet
Foto:AP
Annons:
TT
Foto:Stig-Åke Jönsson/TT

Skyskrapan i Malmö fyllde tio år på tisdagen - och det firades.  Se webb-tv.

Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons: