Pepparstek

Publicerad 2007-01-25 12:46

  • Skriv ut
  • Öka textstorlekMinska textstorlek
  • Rätta artikeln

Ingredienser

Portioner: 2

2 biffar eller tjocka skivor av oxfilé
1 tsk svartpeppar
1 tsk vitpeppar
salt
ev 1 msk konjak
1 1/2 dl mellangrädde

Krossa pepparn grovt och klappa in på bägge sidor av köttet. Salta lätt.

Hetta upp smör i en panna och stek köttet efter smak.

Häll på grädde och låt den koka ihop lite.

Smaka eventuellt av med en skvätt konjak och salt.

Servera med exempelvis bakad potatis.

Tipsa via e-post
(Vad ar Twingly?)

Visar 1-10 (av totalt 1).

Mer från förstasidan

”Är avskräckande.” Regeringen vill utrusta den nya generationen Gripenplan med kryssningsrobotar. 14  6 tweets  8 rekommendationer  0 rekommendationer

Karin-Enstrom-144
Foto:TT
Brollop500
Foto:TT

Bröllopssäsongen stundar. Allt fler lägger allt mer pengar på att gifta sig.

Gränslös glamour. Ingen botten i plånboken när kändisarna säger ja. Så mycket betalade de.

Vad vet du om bröllop? Gör frågesporten!

Brollop144
Foto:TT

Hade glömt sin engelska. Arbetade som tennistränare i Uddevalla. 34  0 tweets  34 rekommendationer  0 rekommendationer

Annons:
Annons:

Spara 498 kr!

Läs DN digitalt – var, när och hur du vill.

Läs dagens tidning

Ny form. Nu är det lättare att läsa tidningen digitalt!

Annons:

DN PÅ AGENDAN

Annons:
Annons:
Annons: