Pepparstek

  • Skriv ut
  • Öka textstorlekMinska textstorlek
  • Rätta artikeln

Läsarreaktioner

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Ingredienser

Portioner: 2

2 biffar eller tjocka skivor av oxfilé
1 tsk svartpeppar
1 tsk vitpeppar
salt
ev 1 msk konjak
1 1/2 dl mellangrädde

Krossa pepparn grovt och klappa in på bägge sidor av köttet. Salta lätt.

Hetta upp smör i en panna och stek köttet efter smak.

Annons:

Häll på grädde och låt den koka ihop lite.

Smaka eventuellt av med en skvätt konjak och salt.

Servera med exempelvis bakad potatis.

Andra har läst

Digital prenumeration

Mer från förstasidan

vinster500
Foto:Meli Petersson Ellafi, TT Tittar inte längre åt V.

 Välfärdsvinster. Regeringen vänder sig till andra än V – möts av skepsis. 18  10 tweets  8 rekommendationer  0 rekommendationer

 Rånade mack i Sörmland. Tre män och en kvinna greps i Stockholm. 8  5 tweets  3 rekommendationer  0 rekommendationer

essingen144
Foto:Andreas Stenudd
gustafsson_500
Joel Marklund/Bildbyrån

 I tårar efter det oväntade slutet. Drömmen om titelmatch sprack.

Annons:
mariupol
Foto:Reuters

 Marknad träffades – minst 29 döda. Separatistledare: Vi har inlett offensiv. 88  3 tweets  85 rekommendationer  0 rekommendationer

 Otrevligt besök. Låste ut boende, åt upp maten och kräktes i köket. 213  5 tweets  208 rekommendationer  0 rekommendationer

dorr244
Foto:TT
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons: