Pepparstek

  • Skriv ut
  • Öka textstorlekMinska textstorlek
  • Rätta artikeln

Läsarreaktioner

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Ingredienser

Portioner: 2

2 biffar eller tjocka skivor av oxfilé
1 tsk svartpeppar
1 tsk vitpeppar
salt
ev 1 msk konjak
1 1/2 dl mellangrädde

Krossa pepparn grovt och klappa in på bägge sidor av köttet. Salta lätt.

Hetta upp smör i en panna och stek köttet efter smak.

Annons:

Häll på grädde och låt den koka ihop lite.

Smaka eventuellt av med en skvätt konjak och salt.

Servera med exempelvis bakad potatis.

Andra har läst

Digital prenumeration

Mer från förstasidan

debatten_500
Foto:TT och DN

 31 näringslivstoppar: En uppsägning av avtalet med Saudiarabien skulle kunna få svåra konsekvenser för vårt exportberoende land. 7  5 tweets  2 rekommendationer  0 rekommendationer

 DN Debatt: ”Sveriges trovärdighet som handelspartner står på spel.” 30  9 tweets  21 rekommendationer  0 rekommendationer

planet
Foto:Lucy Nicholson/Reters

 Förd till sjukhus. Kraschade med mindre propellerplan på golfbana. 24  15 tweets  8 rekommendationer  1 rekommendationer

matpuff
Foto:TT

Flera ministrar dyker upp i vårt Nutidstest – har du hängt med i veckan?  10 kluriga frågor.

Annons:
rebeller
Foto:Vadim Ghirda/AP Proryska rebeller utanför Donetsk.

 Natotopp: Ryska ledare får nu allt svårare att dölja faktum i Ukraina. 39  11 tweets  27 rekommendationer  1 rekommendationer

alonso144
Foto:AFP

 "Jag kör gokart”. Svaren på läkarnas frågor när han vaknade upp förvånande. 10  6 tweets  4 rekommendationer  0 rekommendationer

Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons: