Mitt DN
välkommen
Vill du göra adressändring, göra uppehåll eller anmäla utebliven tidning?
Mina bokmärken
Skribenter jag följer
Mina bokmärken
Det är lite ensamt här inne

Klicka på bokmärkessymbolen vid artikeln för att spara i denna lista

Ta bort markerade
Avbryt
Vill du ta bort markerade bokmärken?
Avbryt

Pilgrims­musslor i vitlök

Bokmärk artikel
  • Skriv ut
  • Öka textstorlekMinska textstorlek
  • Rätta artikeln

Läsarreaktioner

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Ingredienser

Portioner: 4

4-6 pilgrimsmusslor per person
6 klyftor vitlök, finhackade
2 schalottenlökar, finhackade
1 msk finhackad persilja

Stek pilgrimsmusslorna på hög värme i lite olivolja tills de blivit vita.

Lägg i lök och vitlökshacket, vänd på musslorna och stek ytterligare någon minut.

Annons:

Peppra och salta , strö över lite finhackad persilja och servera direkt med ett gott bröd och ett glas torrt vitt vin.

Andra har läst

Digital prenumeration

Mer från förstasidan

riksbanken1000
Foto:Magnus Hallgren

 Riksrevisionen gör förstudie. Inriktar sig på arbete för fast penningvärde.

stridsvagn
Foto:AFP

 Påstås vara överlägsen västerländska modeller. ”Kan starta kapprustning.” 142  35 tweets  107 rekommendationer  0 rekommendationer

 Brotten skedde inför andra. Flera larmade polis när de såg vad som hände. 3  3 tweets  0 rekommendationer  0 rekommendationer

Annons:
ljungby_hallon_1000
Foto:TT, Alamy

 Polisanmälan efter magsjuksutbrott. Kommunen kan få betala miljoner. 36  15 tweets  20 rekommendationer  1 rekommendationer

 Befriades omedelbart av tullen. Finns endast omkring 7.000 mindre gultofskakaduor kvar vid liv. 211  11 tweets  200 rekommendationer  0 rekommendationer

papegoja_288
Foto:Reuters
Annons:
Annons:

Få lokala flashar

 Uppdatera DN:s app! Få nyheter från ditt närområde.
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons: