Pilgrims­musslor i vitlök

  • Skriv ut
  • Öka textstorlekMinska textstorlek
  • Rätta artikeln

Läsarreaktioner

Ingredienser

Portioner: 4

4-6 pilgrimsmusslor per person
6 klyftor vitlök, finhackade
2 schalottenlökar, finhackade
1 msk finhackad persilja

Stek pilgrimsmusslorna på hög värme i lite olivolja tills de blivit vita.

Lägg i lök och vitlökshacket, vänd på musslorna och stek ytterligare någon minut.

Annons:

Peppra och salta , strö över lite finhackad persilja och servera direkt med ett gott bröd och ett glas torrt vitt vin.

Andra har läst

Digital prenumeration

Mer från förstasidan

generalis500
Foto:AFP, Reuters

 Jihadist pekas ut för 150 mord. Amerikansk general: Det kommer ta tid. 6  4 tweets  2 rekommendationer  0 rekommendationer

heathrow12
Foto:Alamy

 Var på väg till Syrien. Planet flickan satt i hade taxat ut – men polisen lyckades avbryta starten. 9  8 tweets  1 rekommendationer  0 rekommendationer

rikast
Foto:DN/TT

 De fick högst lön. Toppar listan i år igen – drygar ut försprånget.

 Miljonbelopp. Cheferna på börsbolagen fick stora lönelyft.

Annons:
putin
Foto:AP

 Inte längre singel. Annars så förtegna Putin pratade om kärlek. 11  3 tweets  8 rekommendationer  0 rekommendationer

 ”Vill säkra viktiga intressen.” 7.000 soldater som bland annat är experter på elektronisk krigföring.

flyg
Foto:AP
mus2
Foto:Alamy

 Spindelnät hittat vid inspektion. Väggar, lister och utrustning hade ”intorkad smuts i flera lager”. 63  15 tweets  48 rekommendationer  0 rekommendationer

Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Spara 498 kr!

 Läs DN digitalt – var, när och hur du vill.
Annons:
Annons:
Annons:
Annons: