Pilgrims­musslor i vitlök

  • Skriv ut
  • Öka textstorlekMinska textstorlek
  • Rätta artikeln

Läsarreaktioner

Ingredienser

Portioner: 4

4-6 pilgrimsmusslor per person
6 klyftor vitlök, finhackade
2 schalottenlökar, finhackade
1 msk finhackad persilja

Stek pilgrimsmusslorna på hög värme i lite olivolja tills de blivit vita.

Lägg i lök och vitlökshacket, vänd på musslorna och stek ytterligare någon minut.

Annons:

Peppra och salta , strö över lite finhackad persilja och servera direkt med ett gott bröd och ett glas torrt vitt vin.

(Vad ar Twingly?)

Visar 1-10 (av totalt 1).

Andra har läst

Mer från förstasidan

 Partisekreteraren: Man måste hitta lösningar som håller i riksdagen. 15  8 tweets  7 rekommendationer  0 rekommendationer

krocken
Foto:Johan Nilsson/TT

 Två personer till sjukhus. Färjan går mellan Helsingør och Helsingborg.

Annons:

 Undersökning av KF Stockholm. Men ofta är det dyrt, sött och fett.

Annons:
regnet
Foto:Lars Lindqvist

 SMHI varnar för dygn med mycket regn. ”Lågtryck över Östersjön styr.” 11  1 tweets  7 rekommendationer  3 rekommendationer

 Översvämningar i Stockholm. Men trafiken rullade på. 2  2 tweets  0 rekommendationer  0 rekommendationer

 Prognosen enligt Weatherpal. Så blir vädret den kommande veckan.

 Snöfall redan i september. Flera centimeter snö hade fallit under natten. 68  3 tweets  65 rekommendationer  0 rekommendationer

Kiruna-Sno-144
Foto:TT
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Spara 498 kr!

 Läs DN digitalt – var, när och hur du vill.

Läs dagens tidning

 Ny form. Nu är det lättare att läsa tidningen digitalt!
Annons:

DN PÅ AGENDAN

Annons:
Annons:
Annons: