Pilgrims­musslor i vitlök

Publicerad 2005-10-06 09:26

  • Skriv ut
  • Öka textstorlekMinska textstorlek
  • Rätta artikeln

Ingredienser

Portioner: 4

4-6 pilgrimsmusslor per person
6 klyftor vitlök, finhackade
2 schalottenlökar, finhackade
1 msk finhackad persilja

Stek pilgrimsmusslorna på hög värme i lite olivolja tills de blivit vita.

Lägg i lök och vitlökshacket, vänd på musslorna och stek ytterligare någon minut.

Peppra och salta , strö över lite finhackad persilja och servera direkt med ett gott bröd och ett glas torrt vitt vin.

Tipsa via e-post
(Vad ar Twingly?)

Visar 1-10 (av totalt 1).

Mer från förstasidan

”Bland finska pojkar som studerar på finländska yrkesskolan.” Läs mer om språkstriden. 2  1 tweets  1 rekommendationer  0 rekommendationer

spanien
Foto:Sergio Torres/AP

Jobba, bo eller resa fritt. Men allt fler personer stöter på problem. 34  2 tweets  32 rekommendationer  0 rekommendationer

Tänk på detta innan utlandsflytten. Att flytta och bo i annat EU-land.

hus
Foto:AP

Inte längre rikast. Amerikanerna är sämre utbildade och tjänar allt sämre. 84  12 tweets  72 rekommendationer  0 rekommendationer

Annons: