Pilgrims­musslor i vitlök

  • Skriv ut
  • Öka textstorlekMinska textstorlek
  • Rätta artikeln

Läsarreaktioner

Ingredienser

Portioner: 4

4-6 pilgrimsmusslor per person
6 klyftor vitlök, finhackade
2 schalottenlökar, finhackade
1 msk finhackad persilja

Stek pilgrimsmusslorna på hög värme i lite olivolja tills de blivit vita.

Lägg i lök och vitlökshacket, vänd på musslorna och stek ytterligare någon minut.

Annons:

Peppra och salta , strö över lite finhackad persilja och servera direkt med ett gott bröd och ett glas torrt vitt vin.

(Vad ar Twingly?)

Visar 1-10 (av totalt 1).

Andra har läst

Mer från förstasidan

vilhelmina500
Foto:TT

 En person påträffad död. Sönderslagen bil parkerad på tomten.

 Ljud & Bild har valt ut årets favoriter. I fyra kategorier. 8  5 tweets  3 rekommendationer  0 rekommendationer

 Köparen känner sig lurad. Anmäler auktionsfirman till ARN. 14  7 tweets  7 rekommendationer  0 rekommendationer

Annons:
reinfeldt500
Foto:TT

 ”Vem är då otrygg?” Förre statsministern tillbaka i debatten.

london144
Foto:Reuters

 Sex personer skadade. Olyckan inträffade när en soffa skulle flyttas. 1  0 tweets  0 rekommendationer  1 rekommendationer

Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Spara 498 kr!

 Läs DN digitalt – var, när och hur du vill.

Läs dagens tidning

 Ny form. Nu är det lättare att läsa tidningen digitalt!
Annons:
Annons:
Annons:
Annons: