Mitt DN
logo-woman
välkommen
Vill du göra adressändring, göra uppehåll eller anmäla utebliven tidning?
Mina bokmärken
Skribenter jag följer
Mina bokmärken
Det är lite ensamt här inne

Klicka på bokmärkessymbolen vid artikeln för att spara i denna lista

Ta bort markerade
Avbryt
Vill du ta bort markerade bokmärken?
Avbryt

Pilgrims­musslor i vitlök

Bokmärk artikel
  • Skriv ut
  • Öka textstorlekMinska textstorlek
  • Rätta artikeln

Läsarreaktioner

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Ingredienser

Portioner: 4

4-6 pilgrimsmusslor per person
6 klyftor vitlök, finhackade
2 schalottenlökar, finhackade
1 msk finhackad persilja

Stek pilgrimsmusslorna på hög värme i lite olivolja tills de blivit vita.

Lägg i lök och vitlökshacket, vänd på musslorna och stek ytterligare någon minut.

Annons:

Peppra och salta , strö över lite finhackad persilja och servera direkt med ett gott bröd och ett glas torrt vitt vin.

Andra har läst

Digital prenumeration

Mer från förstasidan

villorpuff
Foto:TT

 Nya siffror avslöjar fall i utbudet. ”Fortsatt het bostadsmarknad.” 4  2 tweets  2 rekommendationer  0 rekommendationer

malinblom_1000
Foto:Paul Hansen

Blev påkörd när hon cyklade.  Steg för steg kommer livet tillbaka. 19  7 tweets  12 rekommendationer  0 rekommendationer

Annons:

 Kvinna på Arbetsförmedlingen. Skickade meddelanden med sexuella anspelningar till chefen. 30  10 tweets  19 rekommendationer  1 rekommendationer

iphone_288
Foto:Alamy
tregab
Foto:Paul Hansen

 Född för tidigt. I dag är Gabriella fyra år och familjens lilla solstråle.

 Gabriellas läkare: Närhet betyder mycket för hjärnans utveckling.

Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons: