Pilgrims­musslor i vitlök

  • Skriv ut
  • Öka textstorlekMinska textstorlek
  • Rätta artikeln

Läsarreaktioner

Ingredienser

Portioner: 4

4-6 pilgrimsmusslor per person
6 klyftor vitlök, finhackade
2 schalottenlökar, finhackade
1 msk finhackad persilja

Stek pilgrimsmusslorna på hög värme i lite olivolja tills de blivit vita.

Lägg i lök och vitlökshacket, vänd på musslorna och stek ytterligare någon minut.

Annons:

Peppra och salta , strö över lite finhackad persilja och servera direkt med ett gott bröd och ett glas torrt vitt vin.

(Vad ar Twingly?)

Visar 1-10 (av totalt 1).

Andra har läst

Mer från förstasidan

sol_144102
Foto:TT

 Temperaturer runt 20 grader. Det spår SMHI för södra och mellersta Sverige.

Annons:
JanG
Foto:Pontus Lundahl/TT

Grova felaktigheter om Förintelsen fick stå oemotsagda i SVT. Nu protesterar fyra namnkunniga författare och forskare.  Läs mer. 1686  117 tweets  1567 rekommendationer  2 rekommendationer

Annons:

 Omedelbart. Lurade SD-politiker att sjunga efter nazistmarsch. 3968  17 tweets  3948 rekommendationer  3 rekommendationer

MPur
Foto:Expressen Claes Roxberg, Fiona Björling, Birger Schlaug och Jans Axelsson.

Partiet förlorade samtliga sina mandat i valet 1991.  Läs mer.

 Läs 150-årsbloggen. Bilder, rubriker och händelser från DN:s arkiv.

Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Spara 498 kr!

 Läs DN digitalt – var, när och hur du vill.

Läs dagens tidning

 Ny form. Nu är det lättare att läsa tidningen digitalt!
Annons:

DN PÅ AGENDAN

Annons:
Annons:
Annons: