Pilgrims­musslor i vitlök

Publicerad 2005-10-06 09:26

  • Skriv ut
  • Öka textstorlekMinska textstorlek
  • Rätta artikeln

Ingredienser

Portioner: 4

4-6 pilgrimsmusslor per person
6 klyftor vitlök, finhackade
2 schalottenlökar, finhackade
1 msk finhackad persilja

Stek pilgrimsmusslorna på hög värme i lite olivolja tills de blivit vita.

Lägg i lök och vitlökshacket, vänd på musslorna och stek ytterligare någon minut.

Peppra och salta , strö över lite finhackad persilja och servera direkt med ett gott bröd och ett glas torrt vitt vin.

Tipsa via e-post
(Vad ar Twingly?)

Visar 1-10 (av totalt 1).

Mer från förstasidan

cykelpolis_144102
Foto:Eva Tedesjö

Han satte stopp för Blocketbedragarna

Är det din cykel? Se här. Närpolischefen letar efter ägarna till 50 stulna cyklar som lagts ut på nätet. 27  1 tweets  26 rekommendationer  0 rekommendationer

Webb-TV
Direkt från MP:s skuggbudget

Live-tv: MP:s skuggbudget

MP backar om höjd a-kassa. DN sänder direkt från MP:s budget kl 10.

Malena-Rydell144
Foto: DN

Malena Rydell: Nyhetskonsumtionen har blivit lika klasskiktad som på 20-talet. Kommentar. 13  5 tweets  8 rekommendationer  0 rekommendationer

Annons:
Annons:

Spara 498 kr!

Läs DN digitalt – var, när och hur du vill.

Läs dagens tidning

Ny form. Nu är det lättare att läsa tidningen digitalt!

Annons:

DN PÅ AGENDAN

Annons:
Annons:
Annons: