Pilgrims­musslor i vitlök

  • Skriv ut
  • Öka textstorlekMinska textstorlek
  • Rätta artikeln

Läsarreaktioner

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Ingredienser

Portioner: 4

4-6 pilgrimsmusslor per person
6 klyftor vitlök, finhackade
2 schalottenlökar, finhackade
1 msk finhackad persilja

Stek pilgrimsmusslorna på hög värme i lite olivolja tills de blivit vita.

Lägg i lök och vitlökshacket, vänd på musslorna och stek ytterligare någon minut.

Annons:

Peppra och salta , strö över lite finhackad persilja och servera direkt med ett gott bröd och ett glas torrt vitt vin.

Andra har läst

Digital prenumeration

Mer från förstasidan

 I New York. Två andra misstänkta skyddas av diplomatisk immunitet.

baggRuben500
Foto: Vilhelm Stokstad / TT

Även sista baggen till Östlund – för bästa film.  Guldbaggegalan 2015. 17  16 tweets  1 rekommendationer  0 rekommendationer

 Ruben Östlund efter succén: Nästa film blir kanske på engelska.

 Så var galan. DN:s Kristofer Ahlström rapporterade direkt. 18  18 tweets  0 rekommendationer  0 rekommendationer

 DN:s Helena Lindblad: Nyckel till svensk filmframgång stavas tydlighet.

Annons:

 Stormen Juno slår till. Arbetsplatser och skolor stängda på tisdagen. 6  5 tweets  1 rekommendationer  0 rekommendationer

Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons: