Pilgrims­musslor i vitlök

  • Skriv ut
  • Öka textstorlekMinska textstorlek
  • Rätta artikeln

Läsarreaktioner

Ingredienser

Portioner: 4

4-6 pilgrimsmusslor per person
6 klyftor vitlök, finhackade
2 schalottenlökar, finhackade
1 msk finhackad persilja

Stek pilgrimsmusslorna på hög värme i lite olivolja tills de blivit vita.

Lägg i lök och vitlökshacket, vänd på musslorna och stek ytterligare någon minut.

Annons:

Peppra och salta , strö över lite finhackad persilja och servera direkt med ett gott bröd och ett glas torrt vitt vin.

(Vad ar Twingly?)

Visar 1-10 (av totalt 1).

Andra har läst

Mer från förstasidan

knivsoder500
Foto:Meli Petersson Ellafi DN följde civilpolisen en natt.

 Det grova våldet ökar. På bara en månad beslagtogs 102 knivar. 63  11 tweets  52 rekommendationer  0 rekommendationer

budgetbråk
Foto:Fredrik Sandberg/TT

 Sverige behövde en tvångströja. Nu börjar regeringen lossa på den.

Polisen i Gävle: ”Han var aprak”  Hörde en duns i trappuppgången. 159  8 tweets  151 rekommendationer  0 rekommendationer

Annons:

 Bandidos. Var president i en avdelning för gänget. 22  4 tweets  16 rekommendationer  2 rekommendationer

 Resecentrum i Linköping stoppar tiggare. Har satt upp skyltar. 8  5 tweets  3 rekommendationer  0 rekommendationer

Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Spara 498 kr!

 Läs DN digitalt – var, när och hur du vill.

Läs dagens tidning

 Ny form. Nu är det lättare att läsa tidningen digitalt!
Annons:
Annons:
Annons:
Annons: