Rabarbersaft

  • Skriv ut
  • Öka textstorlekMinska textstorlek
  • Rätta artikeln

Läsarreaktioner

Ingredienser

Portioner: 1 l koncentrerad saft

1 kg rabarber, eller 7 stora stänger
7 dl vatten
1/2 pressad citron
3 1/2 dl socker

1. Skölj rabarbern, skär i bitar.

2. Koka rabarber och vatten i 5 minuter. Häll genom silduk och låt stå i 30 minuter.

Annons:

3. Blanda saft med socker och citron i kastrull. Koka upp under omrörning och skumma. Låt koka i 10 minuter.

Saften håller sig i minst en vecka. Lätt att frysa.

(Vad ar Twingly?)

Visar 1-10 (av totalt 1).

Andra har läst

Mer från förstasidan

 Oroliga har slagit larm i natt. Tre bränder i Stockholm med omnejd. 2  2 tweets  0 rekommendationer  0 rekommendationer

rinkebykravall_puffstor
Foto:DN

 Larm om bilbrand. När polis kom till platsen möttes de av stenkastning. 66  6 tweets  60 rekommendationer  0 rekommendationer

Annons:

Forskningsinstitut har undersökt vilken stad i USA som har de minst lyckliga invånarna.  Mörk metropol. 14  2 tweets  12 rekommendationer  0 rekommendationer

manhattanpuff
Foto:TT/AFP
Annons:

 Ett av våra vanligaste piller. Forskare har jämfört läkemedlet med placebo. 8  7 tweets  1 rekommendationer  0 rekommendationer

Sommaren-1955puff
Foto:DN

1955 var värmen ett hett samtalsämne i Sverige.  Rekordtemperatur.

 Kommentar: Ett varmare klimat ger mer extremt väder

Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Spara 498 kr!

 Läs DN digitalt – var, när och hur du vill.

Läs dagens tidning

 Ny form. Nu är det lättare att läsa tidningen digitalt!
Annons:

DN PÅ AGENDAN

Annons:
Annons:
Annons: