Rabarbersaft

  • Skriv ut
  • Öka textstorlekMinska textstorlek
  • Rätta artikeln

Läsarreaktioner

Ingredienser

Portioner: 1 l koncentrerad saft

1 kg rabarber, eller 7 stora stänger
7 dl vatten
1/2 pressad citron
3 1/2 dl socker

1. Skölj rabarbern, skär i bitar.

2. Koka rabarber och vatten i 5 minuter. Häll genom silduk och låt stå i 30 minuter.

Annons:

3. Blanda saft med socker och citron i kastrull. Koka upp under omrörning och skumma. Låt koka i 10 minuter.

Saften håller sig i minst en vecka. Lätt att frysa.

(Vad ar Twingly?)

Visar 1-10 (av totalt 1).

Andra har läst

Mer från förstasidan

ebola_500
Foto:Reuters, AP

 Amerikansk myndighet höjer beredskap. Viruset bara en flygresa bort.

 Nigeria höjer säkerheten. Efter att en man som anlänt med flyg dött. 19  2 tweets  17 rekommendationer  0 rekommendationer

 Smittan sprider sig. Klassas som den värsta epidemin någonsin. 127  10 tweets  116 rekommendationer  1 rekommendationer

 Görs till åtlöje. När myndigheterna renoverade stadion gick något snett. Eller snarare rakt. 16  6 tweets  10 rekommendationer  0 rekommendationer

kina_144102
Skärmdump: Youtube.
Annons:

 Kontroversiellt ord. Har diskuterats i Sverige sedan 1960-talet. 7  1 tweets  6 rekommendationer  0 rekommendationer

 Allt om hen-debatten. Fler artiklar om det könsneuterala ordet.

Annons:
Fagel2Liten
Foto:Youtube

 ”Helt normalt”. Passagerare ryggade undan när kvinnan från norra Kanada förberedde sin middag.

Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Spara 498 kr!

 Läs DN digitalt – var, när och hur du vill.

Läs dagens tidning

 Ny form. Nu är det lättare att läsa tidningen digitalt!
Annons:

DN PÅ AGENDAN

Annons:
Annons:
Annons: