Rabarbersaft

  • Skriv ut
  • Öka textstorlekMinska textstorlek
  • Rätta artikeln

Läsarreaktioner

Ingredienser

Portioner: 1 l koncentrerad saft

1 kg rabarber, eller 7 stora stänger
7 dl vatten
1/2 pressad citron
3 1/2 dl socker

1. Skölj rabarbern, skär i bitar.

2. Koka rabarber och vatten i 5 minuter. Häll genom silduk och låt stå i 30 minuter.

Annons:

3. Blanda saft med socker och citron i kastrull. Koka upp under omrörning och skumma. Låt koka i 10 minuter.

Saften håller sig i minst en vecka. Lätt att frysa.

(Vad ar Twingly?)

Visar 1-10 (av totalt 1).

Andra har läst

Mer från förstasidan

 Örnsberg i Stockholm. Grep mannen innan polisen frihetsberövade honom.

Mkris
Foto:Paul Hansen

 DN/Ipsos: Få M-väljare kan nämna vem de vill se som ny partiledare. 46  11 tweets  34 rekommendationer  1 rekommendationer

 Valdeltagandet nästan 86 procent. Det högsta sedan valet 1994.

Annons:

Fler läckta nakenbilder på kändisar cirkulerade i helgen på sociala medier.  Enligt amerikanska medier.

Kim-Kardashian-144
Foto:AP

 Jennifer Lawrence om läckan: Kränkning av privatlivet.

 Experten: Lägg inte nakenbilder i molntjänster. 135  18 tweets  108 rekommendationer  9 rekommendationer

Annons:
Ribbing: "Det är en absolut, totalt, förbjuden fråga!"

 Kan du gissa vilken? Samtalshyfs i etikettskolan. Så ger du svar på tal.

När Hotellpatrullen besöker Stallmästargården springer en mus förbi.  Klassiker utan finess.

 Stallmästaregårdens VD: De kan inte ta sig till vårt kök.

Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Spara 498 kr!

 Läs DN digitalt – var, när och hur du vill.

Läs dagens tidning

 Ny form. Nu är det lättare att läsa tidningen digitalt!
Annons:

DN PÅ AGENDAN

Annons:
Annons:
Annons: