Rabarbersaft

  • Skriv ut
  • Öka textstorlekMinska textstorlek
  • Rätta artikeln

Läsarreaktioner

Ingredienser

Portioner: 1 l koncentrerad saft

1 kg rabarber, eller 7 stora stänger
7 dl vatten
1/2 pressad citron
3 1/2 dl socker

1. Skölj rabarbern, skär i bitar.

2. Koka rabarber och vatten i 5 minuter. Häll genom silduk och låt stå i 30 minuter.

Annons:

3. Blanda saft med socker och citron i kastrull. Koka upp under omrörning och skumma. Låt koka i 10 minuter.

Saften håller sig i minst en vecka. Lätt att frysa.

(Vad ar Twingly?)

Visar 1-10 (av totalt 1).

Andra har läst

Mer från förstasidan

benkepuff
Foto:Anette Nantell

 Bengt Ohlsson. Från Bokmässan till grundutbildning i hemvärnet.

Hogskoleprov-144
Foto:TT

Testa dina kunskaper på högskoleprovets orddel.  Är du duktig på ord? 1144  13 tweets  1131 rekommendationer  0 rekommendationer

 Enklare förr? Testa dina kunskaper på gamla högskoleprov. 38  6 tweets  32 rekommendationer  0 rekommendationer

Annons:

 Populär spritsort återkallas. Kan innehålla för höga halter av giftigt ämne.

fireball
Foto:Systembolaget
Oleh-Ljasjko-500
Foto:Thomas Karlsson

 Vill bli premiärminister i Ukraina. Oleh Ljasjko sticker ut med våld och hot. 9  4 tweets  5 rekommendationer  0 rekommendationer

 Hackerattack mot Ukrainas valsajt. Parlamentsval i dag. 19  11 tweets  8 rekommendationer  0 rekommendationer

 Interaktiv grafik. Kriget hotar Ukrainas existens.

Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Spara 498 kr!

 Läs DN digitalt – var, när och hur du vill.

Läs dagens tidning

 Ny form. Nu är det lättare att läsa tidningen digitalt!
Annons:

DN PÅ AGENDAN

Annons:
Annons:
Annons: