Rabarbersaft

  • Skriv ut
  • Öka textstorlekMinska textstorlek
  • Rätta artikeln

Läsarreaktioner

Ingredienser

Portioner: 1 l koncentrerad saft

1 kg rabarber, eller 7 stora stänger
7 dl vatten
1/2 pressad citron
3 1/2 dl socker

1. Skölj rabarbern, skär i bitar.

2. Koka rabarber och vatten i 5 minuter. Häll genom silduk och låt stå i 30 minuter.

Annons:

3. Blanda saft med socker och citron i kastrull. Koka upp under omrörning och skumma. Låt koka i 10 minuter.

Saften håller sig i minst en vecka. Lätt att frysa.

(Vad ar Twingly?)

Visar 1-10 (av totalt 1).

Andra har läst

Mer från förstasidan

MaliPuff500
Foto: Peter Claesson Svenska FN-styrkan i Karlsborg.

 Terrorister, hetta och ebola. 250 svenskar till FN-styrkan i Mali. 3  2 tweets  1 rekommendationer  0 rekommendationer

 Ewa Stenberg: Operationen saknar slutmål. 3  2 tweets  1 rekommendationer  0 rekommendationer

alliansen
Foto:TT

 DN/Ipsos. De rödgrönas övertag i opinionen utraderat efter valet. 348  46 tweets  302 rekommendationer  0 rekommendationer

 ”Det här är inget vi vill föra vidare.” Leksaker med nazistsymboler. 3  1 tweets  2 rekommendationer  0 rekommendationer

Ullared144
Foto: TT
Annons:
westminster
Foto:Alamy

Missen: Kallade kyrka för moské

 Tvingas be om ursäkt. Politikern: ”Perfekt plats att hålla i en omröstning framför en moské...” 1  0 tweets  1 rekommendationer  0 rekommendationer

hollande
Foto:AP, AFP

 Hollande med skådespelerska i Élyséepalatset. Utredning genomförs. 1  1 tweets  0 rekommendationer  0 rekommendationer

Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Spara 498 kr!

 Läs DN digitalt – var, när och hur du vill.

Läs dagens tidning

 Ny form. Nu är det lättare att läsa tidningen digitalt!
Annons:
Annons:
Annons:
Annons: