Stjärnkockens nyårsmeny

Publicerad 2009-12-27 06:00

Foto: Lina Alriksson och Magnus Skoglöf

  • Skriv ut
  • Öka textstorlekMinska textstorlek
  • Rätta artikeln

Fira av det gamla året som en mästare. Ur Gulddrakevinnaren, Mathias Dahlgrens kommande kokbok ”Det naturliga köket” bjuder vi på en festlig nyårssupé, med rätter som smakar som på en finkrog men är betydligt lättare att laga.

Fira av det gamla året som en mästare. Ur Gulddrakevinnaren, Mathias Dahlgrens kommande kokbok ”Det naturliga köket” bjuder vi på en festlig nyårssupé, med rätter som smakar som på en finkrog men är betydligt lättare att laga.

Inledning: Oysters on the rocks – lätt förvällda svenska ostron doppas i klassisk 1,2,3-lag.

Förrätt: Rimmad salmalax & gurka – lax med asiatiska smaker.

Varmrätt: Biff Dahlgren – en variant på klassikern Biff Rydberg.

Dessert: Puckstång jordgubb – Mathias barndomsfavorit i egen tappning.

Tipsa via e-post

0 . Per sida:

Mer från förstasidan

”Bland finska pojkar som studerar på finländska yrkesskolan.” Läs mer om språkstriden. 2  1 tweets  1 rekommendationer  0 rekommendationer

spanien
Foto:Sergio Torres/AP

Jobba, bo eller resa fritt. Men allt fler personer stöter på problem. 34  2 tweets  32 rekommendationer  0 rekommendationer

Tänk på detta innan utlandsflytten. Att flytta och bo i annat EU-land.

hus
Foto:AP

Inte längre rikast. Amerikanerna är sämre utbildade och tjänar allt sämre. 84  12 tweets  72 rekommendationer  0 rekommendationer

Annons: