Logga in på Dagens Nyheter

Här kan du som DN-kund logga in för obegränsad läsning av DN.se, e-DN och DN.Prio.

Med ett gratiskonto kan du följa skribenter och ämnen samt spara artiklar.

Sverige

Menyn på Carl Philip och Sofias bröllop

Other: Anders Wiklund/TT

Sparris till förrätt, fisk och skaldjur till huvudrätt och en tartelett till dessert.

Bröllopsmiddagen är tillagad under ledning av traktören Fredrik Eriksson.

Övriga traktörer är kockarna Mathias Dahlgren, Markus Aujalay, Henrik Norström och Mattias Ljungberg.

Menyn:

Vit sparris, kokt i fläderblomslag med älvdalsrom, sparris- och gräslöksemulsion.

Koriandersjuden havskräfta med spishalstrad pilgrimsmussla, grankryddad yuzudressing, harsyra och spritärtor.

Stekt, lättrimmad gös från Hjälmaren med grillade primörgrönsaker, karamelliserad crème-fraiche och rökt smör.

Persika- och hallontartelett med vit choklad, Champagne- och persikosorbet.

Till middagen serverades champagne, riesling, pinot noir samt en sauterne.

Så här jobbar DN med kvalitetsjournalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Rykten räcker inte. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik. Läs mer här.