Mitt DN
logo-woman
välkommen
Vill du göra adressändring, göra uppehåll eller anmäla utebliven tidning?
Mina bokmärken
Skribenter jag följer
Mina bokmärken
Det är lite ensamt här inne

Klicka på bokmärkessymbolen vid artikeln för att spara i denna lista

Ta bort markerade
Avbryt
Vill du ta bort markerade bokmärken?
Avbryt
Ansiktsmaskinen 2009

Ansiktsmaskinen på Spy bar, ­Chicas locas-klubben, torsdag kl 0.37

Bokmärk artikel
1. Mattias Johansson, 32 år, Årsta, behandlings­assistent samt regisserar musikvideor.

2. Cissi Wallin, 24 år, Årsta, ”projektmupp” och ”medie­profil”. 

3. Lina Leidestam, 24 år, Kungsholmen, serietecknare. 

4. Ella Frenning, 28 år, Midsommarkransen, dj och levnadskonstnär.

Foto: Ivan Nunez 1. Mattias Johansson, 32 år, Årsta, behandlings­assistent samt regisserar musikvideor. 2. Cissi Wallin, 24 år, Årsta, ”projektmupp” och ”medie­profil”. 3. Lina Leidestam, 24 år, Kungsholmen, serietecknare. 4. Ella Frenning, 28 år, Midsommarkransen, dj och levnadskonstnär.

  • Skriv ut
  • Öka textstorlekMinska textstorlek
  • Rätta artikeln

Läsarreaktioner

  • 0
  • 0
  • 0

På stan fångar ett ögonblick i den gångna klubbveckan. Samt dokumenterar vad som hände före, under och efter det att bilden togs.

På stan fångar ett ögonblick i den gångna klubbveckan. Samt dokumenterar vad som hände före, under och efter det att bilden togs.

1: Vi var där jättetidigt och blåste upp 150 heliumballonger. Jag lärde mig att knyta ballonger vilket jag aldrig kunnat i hela mitt liv.

4: Jag hade klädkris och smsade min fantasiska stylistkompis som skrev ”Go gubbe, det funkar alltid om man känner lite osäker”. Jag kände jag efter lite och tänkte ”Okej, men 1700-tals­yngling, hur känns det då?” Så byggde jag lite på det.

Annons:

1: Så länge man sitter ned och inte dansar funkar det med kofta på Spy bar.

2: Jag hade sminkat mig innan och hade guldskor. Man får ju anstränga sig lite.

1: När vi kom till Spy bar sen satt jag i princip parkerad i den där soffan från tio till två. Sen spelade 4 skivor, och hon spelar bra musik så då kan jag dansa.

2: Sjukt skön soffa! Det är dåligt att ha en så skön soffa för då vill man ju sitta ned.

4: Jag spelade mest bootytech och andra härliga afrika­hittar. Jag tycker att det är roligt att blanda in lite 90-tal och nigeriansk 70-talspunk i vanliga technolåtar. Det funkar väldigt bra.

3: Vi kom dit osedligt tidigt för att vara en utekväll, vid nio, kanske. Då hade jag legat i menssmärtskonvulsioner hela dagen så jag var inte helt pepp men det släppte när jag fick dansa till ”Lilla fågel blå” med Staffan Hellstrand.

Annons:

1: 2 är min flickvän.

3: Det var mellanstadie­disko­känsla i börja, alla var lite nervösa över att inte få dansa med någon.

2: Så är det ju alltid, folk är ju sådär. Vi började så tidigt.

1: Ofta när det spelas hittar ska folk dansa ironiskt och tokroligt, och jag kan inte dansa så. Eller det kanske blir tokroligt i alla fall när jag dansar, vad vet jag.

4: Jag hade blivit tillsagd att spela hittar för att få folk att dansa. Först gjorde jag det, men då var dansgolvet tomt. Då spelade jag musik som jag gillar och då fylldes dansgolvet! Folk har alltså bättre smak än man tror.

1: När 4 hade spelat klart vid fyra spelade 2 och Hanna Fridén. De spelade hittar och då dansade jag men det var för att jag hade dansat i två timmar och var uppvärmd.

3: Det var fantastiskt roligt och jag var extra glad eftersom mina serieoriginal hängde på väggarna. Jag gör en feministisk sexserie som heter Maran.

2: Det är lite feministisk touche på klubben.

4: 2 flängde ganska mycket och var busy. 1 satt mest och väntade tills hon blev klar. Nej förresten, han dansade ju de två sista timmarna när jag körde!

2: 1 är lite grön i klubblivet. Fast han stod ju och dansade typ i tre timmar sen, han släppte loss.

3: Jag sprang in i en massa serietecknarkolleger, det var kul. Sen åkte jag hem och åt rostade mackor och kollade på ”Mad Max”.

Kommentarer (0)

Den här artikeln går inte längre att kommentera.

0 Per sida:

Digital prenumeration