Mitt DN
logo-woman
välkommen
Vill du göra adressändring, göra uppehåll eller anmäla utebliven tidning?
Mina bokmärken
Skribenter jag följer
Mina bokmärken
Det är lite ensamt här inne

Klicka på bokmärkessymbolen vid artikeln för att spara i denna lista

Ta bort markerade
Avbryt
Vill du ta bort markerade bokmärken?
Avbryt

Konståkning

Majorov:”Vet inte vad som hände”

En jobbig säsong slutade i ett misslyckande. Alexander Majorov fick det inte alls att stämma i det fria programmet i konståknings-VM.

Majorov 21:a i korta programmet i VM

Alexander Majorov gjorde inget helt lyckat kortprogram i konståknings-VM i Shanghai, men han får i alla fall köra det fria programmet som 21:a man efter kortprogrammet.

Succé för systrarna Helgesson – trots fallet

Inga medaljer. Men en historisk succé för systrarna Helgesson.Efter den ryska topptrion blev det dubbelt svenskt i konståknings-EM i Globen. Joshi Helgessons fjärdeplats var därtill bästa svenska placering - på 78 år.”Helt otroligt”, sade 21-åringen.

Vill få med svenska mästargrenen i OS

Sverige är sexfaldig världsmästare i synkroniserad konståkning. Till 2018 hoppas Internationella skridskoförbundet (ISU) att grenen blir en OS-gren.

Ryska par i topp i Globen

Det är dubbelt ryskt i topp efter fredagens inledande korta program i paråkningen i konståknings-EM i Globen i Stockholm.

Dubbla svenska rekord i EM-starten

En bra bit till medaljplats – men dubbla svenska rekord.Både Viktoria och Joshi Helgesson slog till i kortprogrammet i Globen, och är femma respektive sexa inför lördagens EM-final.– Efteråt var det bara lättnad, säger Viktoria.

Konståknings-EM 29 januari

Tiderna11.00: Damernas korta program18.30: Isdans, fridans SvenskarDamtävlingen: Ännu en gång representeras Sverige av systrarna Helgesson. Joshi Helgesson, 21, och Viktoria Helgesson, 26. Viktoria, som hade ett tufft fjolår med fallet i OS-debuten som tyngsta smäll, har varit femma som bäst i ett EM (2012 och 2013). Lillasyster Joshi jagar fjärde raka topp-tio-placeringen efter resultatraden 10:a-8:a-9:a.Joshi startar som nummer 35, klockan 16.18. Viktoria sist, som nummer 38, 16.38. Isdans: ...

Foten höll – Majorov i final trots fall

Foten smärtade – men höll.Alexander Majorov föll visserligen i sitt tredje hopp i säsongsdebuten, men är klar för fredagens EM-final efter en tiondeplats i kortprogrammet.– Jag är nöjd, säger konståkaren.

Guide: Konståknings-EM 28 januari

Tiderna 11.00: Herrarnas korta program 17.15: Öppningsceremoni 17.55: Isdans, korta dansen TV-tiderna TV4 10:30/17:10 Eurosport 2: 14:15/21:00 Höjdpunkt I dag inleds konståknings-EM i Globen. Och det är svenskt på isen direkt i herrarnas kortprogram. Så funkar det Herrarnas kortprogramÅkarna måste göra sju obligatoriska moment. Programmet får inte vara längre än 2 minuter och 50 sekunder. De 24 bäst placerade går vidare och får åka fria programmet. På senare år har kvadrupplarna – ...

Visa fler

Visar 20 av 54

Mer från förstasidan

 Omkring 25 syriska regeringssoldater offer. Ska ha ägt rum i Palmyra. 3  0 tweets  3 rekommendationer  0 rekommendationer

 Mosul varnas för offensiv. IS-kontrollerad stad kan återerövras av Irak.

lotto288
Foto:Svenska spel

 Lotto. Sju rätt på lotto och två rätt på joker ledde till tidernas fjärde största svenska spelvinst. 90  7 tweets  83 rekommendationer  0 rekommendationer

Annons:
Annons:

 Störtade mellan 80 och 100 meter. Olycka utanför Borlänge.

Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

DN:s sportpodcast

 ”Mixed zone”. Med DN:s Anders Sännås Lundqvist.

DN:s crawlskola

 Simträna. Med experterna Johansson och Coleman.
Annons:

Spring med DN

 Teknik och taktik. Med experten Malin Ewerlöf.

DN:s cykelskola

 Tips. Från VM-medaljören Fredrik Kessiakoff.
Annons:

F1 för nybörjare

 Guide till sporten. Lär dig allt om formel 1 i racerfart.

Sportåret 2015

 Månad för månad. Det händer i sportens värld 2015.
Annons:

Kontakt Sporten

Redaktör:
Anna Kyringer
Tel webbsporten:
08-738 15 46
E-post nätupplagan: webbsporten@dn.se
E-post tidningen: sporten@dn.se

Annons: