Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-08-03 11:13

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/arkiv/ekonomi/elisabeth-tandan/

Ekonomi

Elisabeth Tandan

Aktuell: Tillträdde i går som vd för intresseorganisationen Aktiespararna.Ålder: 42 år.Bor: Villa i Danderyd norr om Stockholm.Familj: Maken Tanu Tandan och två barn på snart 14 respektive 10 år.Tjänar: Har en årslön på 1 380 000 kronor. Ytterligare 15 procent av lönen

går till pensionsavsättningar.

Karriär: Civilekonom, affärsområdeschef i försäkringsbolaget Marsh,

managementkonsult på Cap Gemini Ernst & Young, försäljning och

affärsutveckling på IBM.

Fritid: Åker slalom, spelar golf, går på gym och yoga.

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt