Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-06-04 15:29

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/arkiv/ekonomi/maltiden-ar-mer-an-maten/

Ekonomi

”Måltiden är mer än maten”

Gör barnen tummen upp gläds kocken lite extra för då har omsorgen i matlagningen nått ända fram. Är man ensam i köket med uppdraget att mer än mätta 55 barn varje dag krävs både fantasi och kompetens. – Men jag är ingen fanatiker, säger Janne Forsling, 49, vi äter fiskpinnar här också. Till Västra Ekoskolan nära Västerhaninge söder om Stockholm köper Janne krav-märkt, sopsortering är en självklarhet och utanför den rödmålade skolan ska barnen anlägga en köksträdgård.
Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in