Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-06-27 16:01

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/arkiv/ekonomi/nya-billy-gar-inte-ihop-med-gamla/

EKONOMI

Nya Billy går inte ihop med gamla

TT Text

Billyhyllan är en av Ikeas mesta storsäljare. Funktionell och lätt att kombinera, enligt möbeljätten. Nu görs hyllan om – men det går inte att bygga ihop den nya varianten med den gamla. Totalt har cirka 50 miljoner hyllor sålts över hela världen sedan lanseringen 1978.

I helgen börjar Ikea sälja en ny version av sin populära bokhylla. Bland annat är hålen på hyllans insidor mindre och placerade annorlunda. Det gör att gamla hyllor inte längre går att kombinera med de nya, och gamla hyllplan blir oanvändbara.

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt