Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-06-27 11:33

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/arkiv/ekonomi/samre-an-vantat-for-securitas-2/

EKONOMI

Sämre än väntat för Securitas

Säkerhetsjätten Securitas redovisar en vinst före skatt på 592 miljoner kronor för första kvartalet 2014. Det kan jämföras med vinsten på 541 miljoner kronor motsvarande period 2013. Analytiker hade i genomsnitt räknat med en vinst på 614 miljoner kronor, enligt Reuters sammanställning. Omsättningen uppgick till 16 111 miljoner kronor, jämfört med 15 860 miljoner kronor ett år tidigare.

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt