Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-03-29 14:57

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/arkiv/ekonomi/sveriges-forsta-cevicheria-ett-gott-framgangsrecept/

Ekonomi

Sveriges första cevicheria – ett gott framgångsrecept

För knappt sex månader sedan nådde Franjo Pravdic sitt mål, han öppnade en peruansk cevicheria i Hökarängen i södra Stockholm. Restaurangen fick mycket publicitet och många fina recensioner under hösten, men hur fungerar vardagen och livet som småföretagare? – Jag lagar maten, pratar med gästerna och svarar i telefonen, det är en liten restaurang med stort hjärta, säger Franjo med ett leende.
Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in