Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-06-27 13:55

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/arkiv/kultur/det-har-gor-mig-sa-glad-och-otroligt-stolt-eftersom-imdb-anvands-av-hela-varldens-filmbransch-jag/

KULTUR

”Det här gör mig så glad och otroligt stolt eftersom IMDb används av hela världens filmbransch. Jag använder IMDb själv flera gånger om dagen.”

Skådespelaren Sverrir Gudnasons kommentar när han fick priset IMDb (Internet Movie Database) Breakout Star Award vid Toronto Filmfestival där Borgfilmen togs emot med entusiastiska reaktioner och recensioner. Kritikern i branschtidningen Variety skriver ”Jag ville gå direkt tillbaka och se den en andra gång”.

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt