Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-06-27 11:17

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/arkiv/kultur/dn-fotografer-staller-ut/

KULTUR

DN-fotografer ställer ut

DN-fotograferna Paul Hansen och Roger Turesson har varit på plats under många av de senaste årens krig och konflikter i världen. I sommar, med start den 8 maj, ställer de ut ett urval av sina bilder på Abecita konstmuseum i Borås. Utställningen, som pågår fram till den 24 augusti, innehåller bland annat bilder från den arabiska våren, från Gulfkriget och den på­gående krisen i Ukraina. DN

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt