Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-06-27 09:46

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/arkiv/kultur/von-trier-skriver-skrackmanus/

KULTUR

von Trier skriver skräckmanus

Den danske filmskaparen Lars von Triers nästa projekt blir en skräckfilm som utspelar sig i Detroit. Enligt Hollywood Reporter skriver von Trier just nu manus till filmen som ska regisseras av hans landsman Kristian Levring, som just nu är aktuell med westerndramat ”The salvation”. Arbetstiteln på filmen är just ”Detroit” och den ska nu säljas in under filmfestivalen i Cannes. TT

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt