Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-12-09 04:38

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/arkiv/mat-och-dryck/med-smak-av-rosendal/

Mat & Dryck

Med smak av Rosendal

Långt från stressiga direktsändningar i tv hittar Malou von Sivers lugn och inspiration på en avskild del av Djurgården i Stockholm. Nu delar hon med sig av sina favoritrecept och odlingstips från Rosendals trädgård. Foto: Lena Koller Om det är någon som tror sig ha sett tv-journalisten och programledaren vandra runt ute vid Rosendals trädgård i Stockholm så stämmer det. Under tolv månader har hon och fotografen Lena Koller dokumenterat vad som händer där ute bland rabatter, odlingar och äppelträd. Resultatet blev ”Rosendals trädgård – ett år med trädgård och mat” , som nyligen kom ut.
Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in