Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-06-27 07:30

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/arkiv/nyheter/barnskotare-haktad-for-sexbrott/

NYHETER

Barnskötare häktad för sexbrott

En man som arbetat som barnskötare i Göteborg sitter häktad misstänkt för barnvåldtäkt och andra sexbrott mot minderåriga. Härvan rullades upp sedan mannen blottat sig för grannbarn där han bodde. Polisen larmades och vid en husrannsakan hittades bilder och en film på posering och sexövergrepp på minderåriga barn. Polisen försöker nu identifiera offren.

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt