Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-12-10 01:59

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/arkiv/pa-stan/rattvis-fest-det-blir-fest-och-panelsamtal-nar-rattviseformedlingen-firar-att-man-bidragit-till-en/

På stan

Rättvis fest Det blir fest- och panelsamtal när Rättviseförmedlingen firar att man bidragit till en rättvisare värld i åtta månader. Förmedlingen startades med syftet att hjälpa bland andra journalister att hitta alternativ från underrepresenterade grupper och på hemsidan kan man läsa listor på allt från författare som skrivit böcker om ett annat samhälle än det heteronormativa till ”experter på små små djur”. Nu ska rättvisan dessutom spridas, framöver får även New York, London och Oslo egna versioner av Rättviseförmedlingen. Lördagen inleds med panelsamtal som söker besvara frågan ”Hur ska vi bli mer rättvisa” . Barnpassning finns för föräldrar som vill närvara och som om det inte vore nog ges etablerade och blivande konstnärer chansen att visa upp sina verk på en stor vägg under dagen. Firandet avslutas med musikunderhållning från Sibille Attar, en hel hög DJ:s med flera. Iva Horvatovic iva.horvatovic@dn.se Fest för Rättviseförmedlingen, Strand, Hornstulls strand 4, t Hornstull, lördagen den 23 oktober, kl 15.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in