Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-09-24 19:17

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/arkiv/sondag/dn-rattar-pa-grund-av-ett-tekniskt-missode-foll-ann-charlotte-marteus-motton-bort-i-forra-veckans/

NYHETER

+++ DN RÄTTAR +++ På grund av ett tekniskt missöde föll Ann-Charlotte Marteus motton bort i förra veckans tidning. Här kommer de. Mitt motto: "En gör så gött en kan" Mina favoritförfattare: Tolstoj, J.D Salinger, Marianne Fredriksson. Min hjälte i verkliga livet: I min lilla värld... De gamla anhöriga som sett lidandet på nära håll, men som ändå kan förstå vad jag menar med min debattartikel. Jag skulle verkligen förstå om de var förbannade med hjärtat även om de förstod mitt resonemang med hjärnan. Min dröm om lyckan: Är jag lycklig Att få ägna mig åt det jag älskar mest - att skriva. Vad jag avskyr mest av allt: Sentimentalitet. Det är en nazistkänsla för mig - en drunknande själs sista känsloyttring. Så skulle jag vilja vara: SMAL. Punkt. (980503, s D03) Profilen: Ann-Charlotte Marteus/ undersköterska. Nytt ljus föll över vården. Ann-Charlotte Marteus ropade "Hallå, det här är verkligheten"

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs gratis till lucia.

Alla artiklar gratis fram till 13 december, sen för halva priset i ett helt år (endast 75 kr/mån). Därefter ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

  • DN.Prio

    Dagligt nyhetsbrev med handplockad läsning

  • DN.se

    Obegränsad tillgång till alla artiklar på DN.se

  • e-DN

    Tidningen i digital version (Ingår första 30 dagarna)

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.