Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-09-26 21:19

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/arkiv/sondag/hypnotisoren-har-publiken-i-sin-hand/

NYHETER

Hypnotisören har publiken i sin hand

Han har lärt sig av mästare i Las Vegas att modifiera din verklighetsuppfattning. Möt estradhypnotisör Erik Olkiewicz, mannen som kan få dig att se en sittpuff som en katt. Före varje föreställning förbjuder Socialstyrelsen honom att läsa någons tankar eller att få folk att tro att de har förlorat en kroppsdel. ” Jag tror aldrig jag har varit så avslappnad. Det var en så skön känsla att den fick mig att gråta.” ”Vågar man bara släppa taget och kontrollen vill man göra som han säger för att det känns tryggt och bra. Man har liksom inget alternativ, kroppen bara lyder.”

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 27 november!

Alla artiklar gratis fram till 27 november, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.