Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-06-27 08:09

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/arkiv/sport/andersson-vi-har-alla-mojligheter/

SPORT

Andersson: ”Vi har alla möjligheter”

Prestationen var undermålig och själv är han fortfarande inte riktigt på hugget efter magsjukan. Men Janne Andersson tittar hellre framåt. – Vi har det i egna händer och jag är optimistisk. Det gör ont att förlora, men det viktigaste är hur man går vidare och vi har fortfarande alla möjligheter, säger förbundskaptenen.
TT Text

Han ägnade fredagsmorgonen åt att se matchen på nytt och kom med en något modifierad analys än den han gav direkt efter matchen.

– Av olika skäl var jag inte riktigt klar i huvudet efter matchen, men efter en natts sömn och efter att ha tittat på matchen igen så är det klart jag inte är nöjd, vi är inte nöjda med prestationen eller med resultatet, säger han.

– Vi hade ingen dålig inställning på något sätt, men det är ett antal spelare som av olika anledningar inte kommer upp i den där topprestationen jag pratade om skulle krävas för att vi skulle vinna den här matchen.

Nu väntar Belarus i Borisov på söndag. Tre poäng ska tas.

– Vi har alla möjligheter fortfarande i den här kvalgruppen. Och efter en prestation som vår är det ganska tacksamt att ha en ny match efter tre dagar. Det är ut på banan igen på söndag och jag tycker att det är jäkligt skönt.

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt