Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-06-27 13:08

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/arkiv/sport/dembele-missar-manader/

SPORT

Dembélé missar månader

TT Text

Barcelonas miljardvärvning Ousmane Dembélé har fått motsatsen till en smakstart i sin nya klubb. Den 20-årige fransmannen blir borta i tre till fyra månader efter att ha skadat sig i lördagens ligamatch mot Getafe, vilket blott var hans andra framträdande i Barçatröjan.

Dembélé drabbades av en skada i vänster lår, skriver Barcelona i ett pressmeddelande. Han kommer att opereras av en expert i Finland nästa vecka.

Ousmane Dembélé kostade 995 miljoner kronor när han i sommar köptes från Dortmund för att ersätta Neymar, som gått till Paris SG.

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt