Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-06-27 13:19

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/arkiv/sport/femteplats-for-fredh-i-vm/

SPORT

Femteplats för Fredh i VM

TT Text

Det blev inte Emma Fredhs dag i VM i Sarasota. Svenskan slutade femma i finalen i lättviktens singelsculler, 2,5 sekund från medalj.

Kirsten McCann, Sydafrika, vann guldet med två sekunder före Marike Keijser, Nederländerna.

Fredh, som vann EM i fjol, såg efter semifinalerna ut att kunna slåss om en medalj i finalen. Hon låg fyra större delen av loppet över 2 000 meter, men var uppe och nosade på bronsplatsen mellan 500 och 1 000 meter.

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt