Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-06-27 09:53

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/arkiv/sport/nilsson-ersatter-edlund-i-saik/

SPORT

Nilsson ersätter Edlund i SAIK

TT Text

Sandvikens bandylag tappar anfallaren Christoffer Edlund till en rysk klubb. Under fem år med SAIK blev det tre SM-guld på fyra finaler, senast i mars mot Västerås.

Ersättare blir flerfaldige skyttekungen Patrik Nilsson. Han lämnade Sandviken 2008 efter att ha gjort 380 mål på 254 matcher i klubben. Efter spel i Ryssland och Hammarby har Nilsson nu skrivit på ett tvåårskontrakt med Saik.

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt