Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-01-30 22:32

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/arkiv/sport/stryktipset-2009-01-22/

SPORT

Stryktipset

Göran Bolin

En ganska enkelomgång – men bara på papperet. FA-cupen är som alla vet skrällarnas turnering och det finns all anledning att tro att vi kommer att få uppleva ett och annat oväntat resultat även på lördag.

Bankerna:Chelsea åkte på en stjärnsmäll mot Man U och var riktigt illa ute senast mot Stoke. Nu vände man underläge till seger de fem sista minuterna, vilket måste ha gjort gott för självförtroendet.

West Bromwich gjorde det riktigt bra i helgen när man 3–0-besegrade Middlesbrough. WBA kommer att vara spelförande mot Burnley, men det är en roll det hyfsat spelskickliga laget gillar. Burnley spelade ligacupsemifinal i veckan.

Fulham gjorde slätstruken insats i helgen, men allt annat än seger mot division fem-laget Kettering är att betrakta som ett jättefiasko.

Skrällen:Vi var länge inne på att såväl Millwall som Swansea skulle kunna skrälla, men fegade ur i sista stund. Vi har i alla fall garderat både match 3 och 4.

Kommentarsfältet stänger. Nu finns inte längre möjligheten att kommentera artiklar på DN. Vi hoppas att ni som uppskattat att kommentera artiklar ändå fortsätter att engagera er i vår journalistik, och tar debatten vidare på andra vis. Tack alla läsare för ert engagemang!

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt