Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-10-03 18:15

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/arkiv/sport/vart-lag-ar-en-tajt-grupp-vi-bryr-oss-om-varandra/

SPORT

”Vårt lag är en tajt grupp. Vi bryr oss om varandra”

Stockholm-Köping. Tisdagen startar med en busig treåring i Liljeholmen och slutar med en klubbspets i ögat i en sliten hockeyhall i Köping. DN-sportens Hans Jansson och Roger Turesson har följt Djurgårdens Calle Ridderwall från morgon till kväll ”en vanlig dag på jobbet”. Inför SHL-starten berättar han om ansvaret som lagkapten för ”mesta mästarna”, vikten av att sova mitt på dagen, rädslan för kapsågen utanför omklädningsrummet och varför han som kapten kan känna sig stolt över att se lagkamrater slåss med motståndarspelare på isen.

DIGITAL PRENUMERATION

Gratis året ut – läs DN, Expressen och mer!

Alla artiklar på DN.se ingår. Dessutom: Expressen och över 40 lokala nyhetssajter! Gratis till 31 december, sen halva priset i ett helt år (endast 99 kr/mån). Därefter ord. pris 199 kr/mån. Ingen bindningstid. Se allt innehåll här.

  • All journalistik du behöver – i en enda prenumeration
  • Tusentals artiklar på DN.se, Expressen.se och över 40 lokala nyhetssajter
  • Smarta krönikor, insiktsfulla ledare och skarpa reportage och analyser
  • Samma inlogg överallt. Ingen bindningstid.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.