Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-06-27 16:03

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/arkiv/stockholm/gnagare-var-objudna-gaster-pa-soderrestaurang/

STHLM

Gnagare var objudna gäster på Söderrestaurang

När miljöförvaltningens inspektörer vid en kontroll av en restaurang på Södermalm öppnade källardörren såg den en råtta springa i väg. De såg även råttspillning i trappan och upptäckte att det fanns glipor i källardörren. Restaurangen fick en månad på sig att rätta till andra brister, men skulle råttsäkra källardörren snarast möjligt.

Det gjordes redan dagen därpå men när inspektörerna efter en månad återkom hittade de än en gång råttspillning – men nu enbart i källaren. Inspektörerna begär att restaurangen bekämpar källarråttorna ännu bättre, men bedömer inte att läget är akut eftersom det i källaren enbart förvaras konservburkar. DN

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt