Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-06-27 10:10

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/arkiv/stockholm/knivbrak-pa-stora-torget/

STHLM

Knivbråk på Stora Torget

TT Text

Två personer knivskars på Stora torget i Norrtälje natten mot söndagen. Vittnen har berättat för polisen att en person tappade besinningen och gav sig på flera andra.

En man i 35-årsåldern greps på platsen och misstänks för dråpförsök och misshandel.

De två knivskurna fördes till Norrtälje sjukhus. Skadorna var inte livshotande.

– Vi har pratat med båda. En av dem är knivhuggen i bröst och rygg, den andre i ena armen, säger Magnus Persson, stationsbefäl vid polisen i Norrtälje.

En person som misshandlades behövde ingen sjukhusvård.

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt