Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.
En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-01-16 19:34 Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/arkiv/stockholm/turkes-guclu-pasta-ar-basta-lyxmaten/
Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
STHLM

Türkes Güclü: Pasta är bästa lyxmaten

Favoritkrog: Jag går aldrig på krogen. Däremot lagar jag massor av mat hemma. Ofta pasta och vegetariskt med gröna linser, kikärter, aubergine, champinjoner och egna såser. Gott? Absolut, familjen älskar min vegetariska lasagne. Jo, jag äter kött också. Och det händer att jag går ut, men bara för att ta några öl och träffa kompisar.

Bästa lyxmaten: Pasta! I alla former och sorter, men helst med räkor.

Egen specialitet: Ungersk kabanoss med surkål, chimichurrisås, stark tysk senap och hojhojsås.

Favoritgrönsak/frukt: Tomat.

Alltid till frukost: Fårost och svarta oliver.

Överskattad rätt: Kebab.

Önskekund: Leif GW Persson som nämner Günters korv i en av sina kriminalromaner.

© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt