Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-03-29 06:13

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/arkiv/sverige/odlad-lax-nyttigaste-fisken-ett-par-portioner-i-veckan-minskar-risken-att-do-i-hjart-karlsjukdomar/

Sverige

Odlad lax nyttigaste fisken Ett par portioner i veckan minskar risken att dö i hjärt-kärlsjukdomar.

Alla borde äta en till två portioner havsfisk varje vecka. Det visar amerikanska forskare i en stor genomgång. Nyttan är enormt mycket större än riskerna och nyttigast av alla fiskar är den odlade laxen.
Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in