Logga in på Dagens Nyheter

Här kan du som DN-kund logga in för obegränsad läsning av DN.se och e-DN.

Med ett gratiskonto kan du följa skribenter och ämnen samt spara artiklar.

Kultur

Slitz startar ny musiktidning

MEDIA: Tidningen Slitz startar en ny musiktidning som ska heta Stereo. Smygpremiär bli det redan i slutet på maj när ett nedbantat nummer av den nya tidningen följer med i Slitz. Efter årsskiftet kommer sedan Stereo ut som självständig tidning, med ett nummer i månaden. Det blir etthundra sidor på glansigt papper och bara texter om musik. En stor del av utrymmet ägnas recensioner, både av konserter och skivor och priset blir cirka femtio kronor.

Pengarna till den nya satsningen kommer från tidningen Slitz överskott och Stereo kommer att bära texten "En musiktidning från teamet bakom Slitz" på första sidan. Redaktionerna ska dock vara skilda från varandra.

HARALD BERGIUS

Kommentera artikeln
I samarbete med tjänsten Ifrågasätt erbjuder DN nu möjligheten att kommentera artiklar på Ledare, DN Debatt, Kultur, Insidan och Sthlm. Kanske kan du bidra med andra synvinklar och fakta? Håll dig till ämnet och håll en god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Vi tar bort inlägg som vi bedömer är olämpliga.