Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-09-26 20:24

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/arkiv/utland/67-aring-spd-s-presidentkandidat/

VÄRLDEN

67-åring SPD:s presidentkandidat

TT Text

tyskland. Johannes Rau, 67-årig före detta regeringschef i delstaten Nordrhein-Westfalen, utnämndes på måndagen officiellt till Socialdemokraternas SPD presidentkandidat i valet den 23 maj. SPD-gruppen i förbundsdagen ställde sig enhälligt bakom hans kandidatur. TT-DPA, Bonn

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt