Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-06-27 14:05

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/arkiv/varlden/38-ar-satt-jose-eduardo-dos-santos-som-president-i-angola/

VÄRLDEN

38

år

... satt José Eduardo dos Santos som president i Angola. Men efter att han lämnat posten behåller dock hans parti MPLA, Folkrörelsen för Angolas befrielse, makten. Den handplockade efterträdaren João Lourenço avlade president­eden i huvudstaden Luanda på tisdagen.

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder DN möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten.

De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till dn.se. DN granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen dn.se.

Grundreglerna för kommentarer är:

  • håll dig till ämnet
  • håll en god ton
  • visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln.

I övrigt gäller de regler för kommentarer som framgår av Ifrågasätts användarvillkor och som du godkänner i samband med att du skapar ett konto för kommentering. Ifrågasätt förbehåller sig rätten att radera kommentarer i efterhand. DN kan genom eget beslut ta bort kommentarer.

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt