Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-08-15 03:44

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/asikt/ansvariga-sviker-drabbade-av-macchiarini-skandalen/

INSÄNDARE

Insändare. Ansvariga sviker drabbade i Macchiarini-skandalen

Karolinska institutets rektor Ole Petter Ottersen fotograferad i samband med att han tillträdde posten i fjol. Foto: Eva Tedesjö
Karolinska institutets rektor Ole Petter Ottersen fotograferad i samband med att han tillträdde posten i fjol. Foto: Eva Tedesjö

Karolinska Institutet, Karolinska universitetssjukhuset och Stockholms läns landsting sviker de avlidna patienternas anhöriga i Macchiarini-skandalen. I stället för att betala ut skadestånd hänvisas utländska släktingar till ett landstingskontrollerat försäkringsbolag.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 25 september!

Alla artiklar gratis fram till 25 september, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.