Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-06-03 23:51

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/asikt/avsta-agg-i-pask-drabbar-inte-industrin/

Insändare

Insändare. ”Avstå ägg i påsk drabbar inte matindustrin”

På Sanda hönseri i Haninge lägger hönorna ekologiska ägg.
På Sanda hönseri i Haninge lägger hönorna ekologiska ägg. Foto: Henrik Montgomery/TT

Djurrättsaktivister borde förespråka samhällslösningar i stället för att med moraliserande ge vanliga konsumenter dåligt samvete. Att avstå från att äta ägg i påsk är fel väg för att påverka matindustrin, skriver läsaren Jonas Paulsson.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in