Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-05-18 11:13

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/asikt/dumheten-har-tagit-ett-grepp-om-goteborg/

INSÄNDARE

Insändare. ”Dumheten har tagit ett grepp om Göteborg”

Första spadtaget för Västlänken togs i Göteborg den 30 maj i fjol av från vänster Lena Erixon, generaldirektör på Trafikverket, Mattias Landgren (S), statssekreterare på näringsdeprtementet, Ann-Sofie Hermansson (S), kommunstyrelsens dåvarande ordförande och Johnny Magnusson (M), regionstyrelsens ordförande i Västra Götaland.
Första spadtaget för Västlänken togs i Göteborg den 30 maj i fjol av från vänster Lena Erixon, generaldirektör på Trafikverket, Mattias Landgren (S), statssekreterare på näringsdeprtementet, Ann-Sofie Hermansson (S), kommunstyrelsens dåvarande ordförande och Johnny Magnusson (M), regionstyrelsens ordförande i Västra Götaland. Foto: Thomas Johansson/TT

Dumheten har tagit ett grepp om Göteborg. Bygget av pendeltågstunneln Västlänken innebär stora problem för 100.000 göteborgare under upp till tio års tid, skriver läsaren Christina Lönnroth.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in