Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-05-25 15:52

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/asikt/en-studie-i-den-manskliga-faktorn/

DN Åsikt

DN Åsikt. En studie i den mänskliga faktorn

När jag läser din beskrivning över hur ditt ärende har hanterats av oss på Com Hem så blir jag bedrövad. Jag kollade upp vad som hänt och det visar sig att det är den mänskliga faktorn som har spökat.

Rätta artikel

Tydligen så har ett litet mänskligt misstag fått konsekvenser som har gjort att allt som kan gå fel faktiskt har gjort det. Det är ingen ursäkt, men en förklaring. Utöver det så har vi heller inte haft rutiner som har gjort att vi har upptäckt att du inte har fått hjälp någon hjälp.

I normala fall så hade vi naturligtvis skickat en tekniker på samma sätt som vårt dotterbolag iTux senare gjorde.

Den mänskliga faktorn kan vare sig vi eller någon annan skydda sig ifrån. Det blir så ibland, och alla våra medarbetare i kundservice gör vanligtvis sitt yttersta för att hjälpa er kunder. Däremot så har vi i ditt fall brustit i våra rutiner och inte upptäckt att något varit fel på din tv-tjänst i tid.

Vi har försökt att komma i kontakt med dig men tyvärr inte lyckats. Vi önskar fortfarande att få prata med dig så att vi kan förbättra oss och be om ursäkt till dig personligen. Kontakta gärna mig på fredrik.hallstan@comhem.com om du läser det här. Jag vill slutligen be så mycket om ursäkt för det inträffade och för att vi inte har kunnat leverera den service som du som kund kan förvänta dig.