Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-05-21 16:56

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/asikt/ett-problem-vi-inte-far-blunda-infor/

DN Åsikt

DN Åsikt. Ett problem vi inte får blunda inför

Riktad undervisning angående svenska principer och lagar gällande jämställdhet

Rätta artikel

Självklart skall mäns våld mot kvinnor med alla möjliga medel motarbetas i skolor, idrottsföreningar, på arbetsplatser och i övriga samhället. Detta gäller självklart även förtryckarmentalitet och våldstendenser som utövas av ”svenskar”.  Män som förtrycker sina kvinnor är ett reellt universellt problem som vi inte får blunda inför.

Gör det solklart för alla som invandrar till Sverige att här har alla kvinnor, oberoende av ursprung och religion, all rätt att klä sig som dom vill utan att bli trakasserade, har rätt att lära sig svenska, gå i skola och att arbeta, att gå ut ensamma på stadens gator utan manligt sällskap klädda hur dom vill, att kvinnor även har all rätt i världen att gå på vilket konditori dom vill och att i vilket sammanhang som helst umgås med vem dom vill.

Satsa hårt på att informera manliga och kvinnliga invandrare (även barn och tonåringar) om att svenska lagar och värderingar gäller i Sverige, att aga är förbjudet och att man skall låta kvinnor vara i fred på gator, torg och i simhallar.