Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-02-19 10:11

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/asikt/farre-poang-behovs-for-att-fa-bonus-i-icas-nya-system/

DN Åsikt

DN Åsikt. ”Färre poäng krävs för att få bonus i Icas nya system”

Icas huvudkontor ligger i Solna utanför Stockholm.
Icas huvudkontor ligger i Solna utanför Stockholm. Foto: Pontus Lundahl/TT

SVAR PÅ INSÄNDARE. Det är viktigt att även de med mindre plånbok ska känna sig välkomna på Ica. Vi har lyssnat på kundernas önskemål och gör nu ett tillägg i vårt nya bonusprogram, skriver Cecilia Meldahl, chef för kundrelationer på matvarukedjan.

Svar till Pirkko Liisa Lindner (insändare på DN Åsikt den 8 februari 2020) och andra kunder som haft frågor om vårt nya bonusprogram ”Stammis”:

För oss på Ica finns inget viktigare än att lyssna på er. Tanken med det nya lojalitetsprogrammet ”Stammis” är att Ica ska betala ut mer bonus än tidigare och att vi samtidigt ska bli bättre på att kunna ge er kunder erbjudanden på de varor som passar just er så att ni kan spara ännu mer pengar.

Det är sant att poängen räknas från varje månad, men det kommer samtidigt finnas fler sätt att få poäng än tidigare och man kommer behöva färre poäng för att få bonus. Kunder kommer att kunna samla bonuspoäng när man betalar med Ica-kortet (20 bonuspoäng), men vi har också sänkt gränsen för att få bonus (från 2.500 bonuspoäng till 2.000 bonuspoäng).

Det är viktigt att även de med mindre plånbok ska känna sig välkomna på Ica. Vi har lyssnat på kundernas önskemål och gör nu ett tillägg i Stammis.

Vi vill bättre belöna även kunder med liten matbudget, som till exempel seniorer. Våra trogna kunder ska känna att de är viktiga för Ica, oavsett storlek på plånboken.

Den kund som inte når upp till gränsen på 2 000 poäng i månaden, men som två månader i rad når minst 1 000 poäng i månaden, kommer att belönas med en bonus på 20 kronor.