Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-06-26 00:41

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/asikt/fullsatta-tag-och-bussar-okar-smittspridning/

INSÄNDARE

Insändare. ”Fullsatta tåg och bussar ökar smittspridning”

Många bussar var fullsmockade i måndags morse efter att SL minskat på turtätheten på grund av att många förare var sjukskrivna.
Många bussar var fullsmockade i måndags morse efter att SL minskat på turtätheten på grund av att många förare var sjukskrivna. Foto: Beatrice Lundborg

INSÄNDARE. Det är vansinnigt av SJ, Storstockholms lokaltrafik (SL) och annan kollektivtrafik att dra ner på turtätheten under spridningen av det nya coronaviruset. Det gör att öka smittspridningen eftersom människor kommer närmare varandra, skriver Jacob Palme.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis hela sommaren!

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.