Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-07-06 11:37

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/asikt/ge-oss-stod-for-att-na-minoriteter-om-smittan/

INSÄNDARE

Insändare. ”Ge oss stöd för att nå minoriteter om smittan”

I förorten Rinkeby i norra Stockholm bor många somalier, en grupp som drabbats av många dödsfall i sjukdomen covid-19.
I förorten Rinkeby i norra Stockholm bor många somalier, en grupp som drabbats av många dödsfall i sjukdomen covid-19. Foto: Anette Nantell

INSÄNDARE. Civilsamhället arbetar hårt för att nå riskgrupper som myndigheter missar i informationsspridningen om covid-19. Nu behöver vi stöd från myndigheter för att sprida information och kartlägga varför minoritetsgrupper är överrepresenterade bland dödsfallen, skriver Mohammed Mohsen, kommunikationschef för biståndsorganisationen Islamic Relief Sverige.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis fram till september!

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.