Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-06-28 23:38

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/asikt/gummor-och-gubbar-maste-ta-sitt-samhallsansvar/

INSÄNDARE

Insändare. ”Gummor och gubbar måste ta sitt samhällsansvar”

Personer över 70 år avråds av Folkhälsomyndigheten från sociala kontakter som inte absolut nödvändiga för att de ska undvika att smittas av det nya coronaviruset.
Personer över 70 år avråds av Folkhälsomyndigheten från sociala kontakter som inte absolut nödvändiga för att de ska undvika att smittas av det nya coronaviruset. Foto: Fredrik Sandberg/TT

INSÄNDARE. Det enda moraliskt rimliga är att vi som är äldre gör vad vi kan och bör utan att begära att andra ska tycka synd om oss. Gummor och gubbar måste ta sitt samhällsansvar för att undvika att det nya coronaviruset covid-19 sprids, skriver A-K Lundin.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis hela sommaren!

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.