Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-08-15 15:17

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/asikt/kalla-in-arbetslosa-bussforare-till-stockholm/

INSÄNDARE

Insändare. ”Kalla in arbetslösa bussförare till Stockholm”

Sedan förra veckans allmänna spridning av det nya coronaviruset är det bara påstigning bak i busstrafiken i Stockholms län.
Sedan förra veckans allmänna spridning av det nya coronaviruset är det bara påstigning bak i busstrafiken i Stockholms län. Foto: Mickan Palmqvist

INSÄNDARE. Motiveringen till Storstockholms lokaltrafiks beslut att minska turtätheten under utbrottet av det nya coronaviruset på grund av personalbrist håller inte. Det måste finnas många arbetslösa bussförare ute i landet som kan kallas in till Stockholm, skriver den tidigare SL-anställde Gunnar Alenius.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 25 september!

Alla artiklar gratis fram till 25 september, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.