Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-10-28 10:23

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/asikt/norsk-lax-ar-halsosam-att-ata/

Insändare

Insändare. ”Norsk odlad lax är hälsosam att äta”

Odlade norsk laxfilér upplagda i saluhall i Stockholm.
Odlade norsk laxfilér upplagda i saluhall i Stockholm. Foto: Lisa Mattisson

SVAR PÅ INSÄNDARE. Norsk odlad lax är hälsosam att äta. Noggranna kontroller ser till att fisken mår bra och miljön bevaras, skriver Anders Snellingen på branschorganisationen Norges sjömatråd.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in