Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-06-26 01:17

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/asikt/odesdigert-beslut-av-sl-att-minska-turtatheten/

INSÄNDARE

Insändare. ”Ödesdigert beslut av SL att minska turtätheten”

Många bussar mellan Slussen och Nacka/Värmdö har varit fullsatta under måndagen och tisdagen, trots uppmaningar från Folkhälsomyndigheten om att hålla avstånd till varandra.
Många bussar mellan Slussen och Nacka/Värmdö har varit fullsatta under måndagen och tisdagen, trots uppmaningar från Folkhälsomyndigheten om att hålla avstånd till varandra. Foto: Beatrice Lundborg

INSÄNDARE. Det har nu varit två dagar med överbelamrade bussar i rusningstid i Stockholm där människor tvingats packa ihop sig på ett riskabelt sätt. Det kan ha varit ett ödesdigert beslut av SL att minska turtätheten, skriver Jens Fagerlund.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis hela sommaren!

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.