Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-08-08 18:59

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/asikt/pappa-varfor-lyssnade-du-mer-pa-pedofilerna-pa-mig/

INSÄNDARE

Insändare. Pappa, varför lyssnade du mer på pedofilerna än på mig?

Foto: TT
Foto: TT

Min far var godhjärtat, respekterad och omtyckt. Han ställde upp för andra, löste konflikter och hjälpte de behövande. Han brukade köpa vigselringar till de som ville förlova sig men inte hade råd. Min pappa dog för länge sedan och jag saknar honom ibland. Jag saknar hans leende, hans humor och hur han sjöng medan han fixade frukosten till oss. Däremot är jag ledsen över att vi aldrig pratade som en far och dotter bör göra. Att jag aldrig kommer att kunna prata med honom och ställa frågorna som plågat mig.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 25 september!

Alla artiklar gratis fram till 25 september, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.